Scanare Zyto si interpretare

NOU!!! Va asteptam cu drag la Valmedica pentru scanari energetice ZYTO! O scanare Zyto este un proces, ce se realizeaza simplu, fără durere, prin plasarea palmei pe un dispozitiv de scanare. Programul transmite impulsuri energetice subtile catre organism care va reactiona in mod natural, creandu-se astfel o „biocomunicare”. Fiecare raspuns al organismului este inregistrat de aparat si prezentat sub forma unui raport al starii fizice si emotionale, oferind o imagine mai clară asupra dezechilibrelor corpului.

Scanarea Zyto este asemeni unui chestionar, dar spre deosebire de un chestionar classic, în care răspunsurile sunt date în mod conștient, în Zyto corpul răspunde direct întrebărilor (semnătura digitală a unor elemente din viață), prin modificarea proprietăților electrice ale pielii.

Scanarea poate fi generală, incluzând elemente ce vizează starea organismului în ansamblu, sau specific anumitor sisteme din organism (detoxifiant, digestive, endocrine, imunitar, lipsa de vitamine, enzyme sau probiotice, etc.).

Răspunsurile date de Zyto se referă la:

  • Identificarea principalilor stresori ai organismului (paraziți, virusuri, metale grele, etc.) precum și soluții eficiente în rezolvarea definitivă a acelui stresor
  • Scanarea întregului organism atât din punct de vedere fizic (organe) cât și energetic (meridian) și emoțional (emoțiile ce afectează organelle)
  • Starea sistemului limfatic, a sistemului cardiovascular, gastrointestinal, hormonal, detoxifiere, sistem imunitar, dietă-nutriție
  • Starea energetic a tuturor vertebrelor
  • Starea energetic a fiecărui dinte
  • Cele mai eficiente produse pentru a vindeca și a crește sănătatea organismului

Scanarea + consultația pot dura și până la 120 minute, pentru a putea furniza informații cât mai precise și a ne asigura că pacientul pleacă după ce a înțeles toate rezultatele furnizate de Zyto.

Investiția în sănătatea ta:

400 lei scanarea de bază

600 lei scanarea avansată

Reevaluarea (după minim 21 de zile)

250 lei scanarea de bază

400 lei scanarea avansată

© Valmedica 2016 | Toate drepturile rezervate. Creat cu ♥ de Sico Media/ Valmedica recomanda produse naturiste