Eugenia Acatinca

E mult mai ușor să-i observi pe ceilalți și să le scoți la iveală valorile și realizările decât să te întorci către tine și să vezi propriile tale calități și fapte.

Mă simt de ceva vreme ca un ”căutător” care sapă adânc căutând și înțelegând tainele Universului și pas cu pas ajung să mă cunosc și pe mine. Nu e ușor să accept tot ceea ce găsesc dar continui. Și în același timp mă simt ca o simplă ”călăuză” pentru alți ”căutători” ca mine.

Pe acest drum al ”căutării”, acum vreo 12 ani, într-un moment de cumpănă mi-a venit un gând legat de un curs de masaj. La scurt timp acest gând s-a materializat într-un mod magic și așa am descoperit pasiunea de a explora cum funcționează corpul uman. În decursul acestei perioade am participat la diverse cursuri de masaj, nutriție, tai chi și qi gong, reiki, spiraloterapie, formator și alte terapii complementare. Iar în 2011 am absolvit și Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie, în cadrul Universității ”Al. I. Cuza”, specializându-mă pe kinetoterapia deviațiilor de coloană vertebrală, afecțiuni reumatismale și kinetoterapia la gravide.

Mă simt binecuvântată fiindcă de-a lungul anilor cărțile de dezvoltare personală și spirituală și oamenii care au apărut în viața mea m-au inspirat și mi-au fost alături ca să rămân pe ”cale”  și în fiecare zi învăț și mă inspir de la fiecare om pe care-l întîlnesc.

Acum vreo 5 ani am întâlnit-o pe dr. Valerica Ilieș și la un an după ce mi-a propus sa ne asociem am spus ”da” imediat fără ca măcar să mă gândesc și din 2013 lucrez în cadrul clinicii Valmedica alături de ea în calitate de kinetoterapeut și lector. Mă simt profund recunoscătoare fiindcă așa am redescoperit pasiunea de ”a preda”.

Numar de telefon:  0741664398

© Valmedica 2016 | Toate drepturile rezervate. Creat cu ♥ de Sico Media/ Valmedica recomanda produse naturiste