masaje1

Cromoterapie

Modalitatea universala utilizata pentru a produce vindecari prin intermediul cromoterapiei este proiectia radiatiilor colorate, concertate, functie de carentele noastre, asupra zonei sau sectorului afectat. Se recurge la iradieri prin focalizare asupra anumitor centri energetici ai fiintei pentru deblocarea energiei stagnate, mai ales cand vindecam unele afectiuni precise. Uneori, este posibil sa cromotherapyse trateze mai multe structuri energetice in acelasi timp prin iradieri focalizate, recurgandu-se la 2 sau mai multe proiectoare de culori diferite, mai ales in cazul unui dezechilibru profund.

Culorile ne influenteaza chiar si atunci cand nu le vedem deloc si cand corpul nostru nu intra in contact direct cu ele. Energiile modulate ale culorilor se comporta deci ca niste unde radio ce genereaza efecte distincte de rezonanta in organismul nostru, dand nastere unor efecte precise in anumite sectoare sau zone ale corpului atunci cand sunt directionate catre locul in care ne aflam. Chiar si atunci cand corpul este izolat complet de razele colorate, efectele se produc intr-o maniera deocamdata misterioasa pentru oamenii de stiinta.

Utilizarea laser-ului in medicina nu este decat o forma particulara de cromoterapie. A folosi culorile care actioneaza prin intermediul lungimilor lor specifice de unda nu este deloc mai straniu decat a vindeca prin intermediul undelor hertziene (in prezent recunoscute ca fiind o terapie majora in cazurile de inflamare si pentru regenerarea tesuturilor). Actiunea complexa si evidenta a culorilor se explica, intr-adevar, prin intermediul vibratiilor lor caracteristice, efectele lor curative fiind generate de diferentele in ceea ce priveste lungimile de unda ale fiecarei culori in parte.

De aceea, intr-un sens mai larg, cromoterapia include expunerea la anumite forme de radiatii electromagnelice din afara spectrulul vizibil (cu frecvente mai mici decat cea a luminii rosii sau mai mari decat cea a luminii violet).

Terapia cu ajutorul culorilor este un mijloc de tratament simplu (este nevoie doar de o lampa si de un filtru colorat), natural, eficace si foarte revolutionar.

© Valmedica 2016 | Toate drepturile rezervate. Creat cu ♥ de Sico Media/ Valmedica recomanda produse naturiste