faq

Cristaloterapie

Inca din vremea civilizatiei stravechi, Atlantida, tehnologia cu cristale era folosita la o scara care depaseste numarul actual al aplicatiilor stiintifice, in domeniul telecomunicatiilor, transporturilor,cristaloterapia1 contactelor interumane si intergalactice, etc. Exista tot mai multe informatii ce sustin existenta, trecuta, a unei bucati de pamant in Oceanul Atlantic si scufundarea acesteia sub furia apelor. Atlantii s-au concentrat asupra cauzelor subtile ale bolilor si au incercat sa aplice terapii precum cristaloterapie, terapie florala si homopatie pentru a corecta dezechilibrele energetice constatate. Se presupune ca folosirea abuziva a energiei cristalelor a fost una dintre principalele cauze ale scufundarii Atlantidei. inainte de distrugere insa, se spune ca initiatii au conservat pentru posteritate cunostintele acumulate. Pentru aceasta, au programat o serie de cristale cu informatiile detinute de civilizatia lor si le-au rematerializat in diferite zone de pe Pamant. Cristalele au fost programate sa iasa la suprafata doar atunci cand civilizatia va ajunge la gradul de dezvoltare potrivit pentru ca informatiile inglobate in ele sa poata fi puse in valoare de catre persoane capabile sa-si acordeze mentalul cu vibratiile lor. De atunci, in diferite epoci istorice si in diferite zone de pe Glob, cristalele au fost folosite in mod restrans, informatiile fiind detinute doar de marii initiati si transmise discipolilor prin viu grai.

Cristalul de cuart, cunoscut sub denumirea de bioxid de siliciu (SiO2), este rezultatul combinarii apei cu siliciul, sub forma de nisip. cristaloterapia2Cristalele de cuart au proprietati unice care le permit sa transmita si sa stocheze energii asupra corpului, intr-un mod coerent si organizat. Cristalul de cuart directioneaza energia vindecatoare in corpul pacientului catre zonele cu cea mai mare nevoie de reechilibrare energetica. Desi exista aceasta tendinta naturala a cristalului de a distribui energia asa cum trebuie, este totusi intelept sa asezam cristalul peste acea parte a corpului care este mai dureroasa sau mai afectata de boala.
Una dintre problemele care apar la vindecarea cu cristale si cu energii subtile in general este legata de revenirea bolii, deoarece, cel mai frecvent, aceasta se datoreaza unui mod de gandire negativ, depozitat in campul energetic subtil al personei. Cu cat este mai puternica emotia asociata acestui mod de gandire negativ, cu atat mai persistenta va fi tulburarea in corpul individului. Chiar daca se poate folosi energia vindecatoare a cristalului pentru a trata suferinta, modul de gandire negativ al pacientului poate s-o creeze din nou, daca nu are loc si o corectare a modelelor emotional si mental ale individului. De aceea, cea mai buna si mai rezistenta forma de vindecare este realizata prin combinarea mai multor proceduri, utilizandu-se atat procedee fizice (masaj, dieta, etc), cat si terapii energetice si psihoterapie, pentru a-l ajuta pe om sa inteleaga ca a adoptat niste strategii nepotrivite pentru a raspunde stresului.

© Valmedica 2016 | Toate drepturile rezervate. Creat cu ♥ de Sico Media/ Valmedica recomanda produse naturiste