Biorezonanță cu aparatul Quantum Magnetic Analyzer

Corpul uman este un agregat format dintr-un numar imens de cellule ce se afla intr-o continua miscare, dezvoltare, diferentiere, regenerare, degenerare. Celulele se reinnoiesc prin diviziune celulara, la un adult 25 de milioane de celule se divid intr-o secunda, iar celulele sangelui se reinnoiesc cam 100 de milioane pe minut. In procesul de diviziune si crestere, nuclei si electronii ce orbiteaza in jurul nucleilor sunt incarcati electric si se misca cu o viteza foarte mare, emitand constant unde electromagnetice.

Aparatul de biorezonanta Quantum Magnetic Analyzer este un proiect inovativ Hi-tech, care combina medicina, bioinformatica, ingineria electronică,etc., avand ca principiu de functionare analiza cuantica a rezonantei magnetice.Analizatorul colecteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman, il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme, scotand in evident recomandari standard de prevenire a bolilor.

Aparatul este de ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostic emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel cellular si cromozomial. Este o metoda de testare rapida, indicatori multipli putand fi obtinuti in cateva minute (de 8-10x mai rapid decat majoritatea aparatelor de biorezonanta folosite in momentul de fata), precisa (precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%), non-invaziva, adecvata pentru compararea efectelor tratamentelor curative si produselor ce tin de ingrijirea sanatatii, verificand totodata si sub-aspectele privind sanatatea dumnevoastra.

 

Quantum Magnetic Analyzer genereaza 30 de rapoarte pentru barbate si 28 pentru femei, dintre care, cele mai importante sunt:

 1. Calitatile fizice de baza
  Continutul de zahar din sange
  3. Afectiuni osteo-articulare
  4.Densitatea osoasa
  5. Sistemul nervos
  6. Sistemul cardio-vascular si cerebro-vascular
  7. Functia vezicii biliare
  8. Functia gastrointestinala
  9. Afectiuni genito-urinare
  10. Prezenta de toxine in corp
  11. Functia rinichilor
  12. Functia ficatului
  13. Functia plamanilor
  14. Functia pancreasului
  15. Microelemente (Ca, Fe, Se, Hg, Zn, vitamine, etc).
  16. Functia sexual masculina/ feminina
  17. Prostata
  18. Sistemul endocrin
  19. Sistemul imunitar
  20. Analiza sanilor
  21. Testul functionarii pielii

© Valmedica 2016 | Toate drepturile rezervate. Creat cu ♥ de Sico Media/ Valmedica recomanda produse naturiste